Bakverk och bubbel-provning

1 jun, 2021 | Genomförda onlineprovningar

Under 30 minuter jämför jag och Fredrik Schelin en Prosecco med bakverket, ”Italiensk Hubba Bubba-dröm”, designad av Dessermästaren Per Bäckström för just den här Proseccon! Vi kommer även att ha med en Cava för att diskutera likheter och skillnader

📅 Fredag 11 juni 2021⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⁠⁠⁠
🕕 17:30 till 18:00
🖥️ LIVE PÅ INSTAGRAM ⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⁠⁠⁠
💰 Givetvis GRATIS att vara med!⁠

Vi kommer att prova:
Marastoni Prosecco Organic Extra Dry (nr 50642; 89 kr)⁠⁠⁠⁠⁠
Dominio Alto Cava Brut Organic (nr 50580; 79 kr)⁠⁠⁠⁠⁠

Receptet :
🧁 Italiensk Hubba Bubba-dröm⁠⁠⁠⁠⁠ eller köp den på Kafé Josephine Baker i Årsta⁠⁠⁠⁠⁠

Tryck på bilden för att se provningen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt nyhetsbrev