GodDryck No 2 Goda Bubblor Rosé

Posted · Add Comment

? GodDryck No 2 Goda Bubblor Rosé
? nr 1969; 89 kr
? 40% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon & 20% Cabernet Franc.
? 3,3 g/100 ml.
?? Frisk doft med inslag av jordgubbar, kex och persika.
? Frisk och fräsch smak med inslag av jordgubbar, röda vinbär, smultron, blodgrape, kex och persika.
? GodDryck No 2 Goda Bubblor Rosé är ett ekologiskt alkoholfritt vin som har en rosa-orange färg och mycket pigga bubblor. Både doften och smaken upplevs frisk och fräscha med tydliga toner av röda bär. Eftersmaken är medellång och riktigt god! Detta är ett mousserande vin i absoluta toppskiktet! Alkoholhalten är 0.2% vilket innebär att gravida, utan att vara oroliga, kan dricka detta vin. Företaget som levererar och producerar denna skapelse heter GodDryck AB och ägs av stiftelsen GoodCause som även äger det betydligt mer kända GodEl. Stiftelsen har inga privata ägarintressen, utan all avkastning går istället till välgörenhet. Det är ett ekologiskt vin gjort på druvor från Bordeaux.
? 9,0 (exceptionellt alkoholfritt)!

Visst är det härligt att det finns alkoholfritt bubbel som faktiskt är gott numera! Min absoluta favorit är denna rosé! Just nu har @goddrycksverige en kampanj där de skänker 100 kr till välgörenhet bara genom att du taggar i din bild. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
_______________
? GodDryck No 2 Goda Bubblor Rosé (nr 1969; 89 kr).
 40% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon & 20% Cabernet Franc.
 3,3 g/100 ml.
? Frisk doft med inslag av jordgubbar, kex och persika.
 Frisk och fräsch smak med inslag av jordgubbar, röda vinbär, smultron, blodgrape, kex och persika.
  GodDryck No 2 Goda Bubblor Rosé är ett ekologiskt alkoholfritt vin som har en rosa-orange färg och mycket pigga bubblor. Både doften och smaken upplevs frisk och fräscha med tydliga toner av röda bär. Eftersmaken är medellång och riktigt god! Detta är ett mousserande vin i absoluta toppskiktet! Alkoholhalten är 0.2% vilket innebär att gravida, utan att vara oroliga, kan dricka detta vin. Företaget som levererar och producerar denna skapelse heter GodDryck AB och ägs av stiftelsen GoodCause som även äger det betydligt mer kända GodEl. Stiftelsen har inga privata ägarintressen, utan all avkastning går istället till välgörenhet. Det är ett ekologiskt vin gjort på druvor från Bordeaux.
? 9,0 (exceptionellt alkoholfritt)!
_______________
@goddrycksverige @orrefors
Taggar: alkoholfritt bubbel rosé mousserande goddryck goddryckno2 eko ? goddryckrose ekologiskt ?

Hur betygsätter du vinet? Rösta och kommentera gärna nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *