Textbox Section

InstaRecension av mousserande vin [bubbel | skumpa | tips]

Posted · Add Comment

Visst är det klurigt att sätta ord på det man upplever? När det gäller bubbel är det ibland enkelt, men vissa smaker framkallar mer en förnimmelse, en känsla eller ett minne och då kan det vara svårt att placera. Jag har ett flertal, mer eller mindre, skumma associationer som jag numera har lärt mig att koppla till en viss ”äkta” arom. Dock är det svårt då jag fortfarande tycker att många lagrade viner luktar som morfars källare med betongväggar, allehanda oavslutade snickeri-projekt, akvarium och lädersoffor.
Ett tips för er som är sugna på att sätta ord på det ni upplever är att kolla på ett smakhjul och tursamt nog finns det en i den, smått fantastiska, boken: ’Champagne – 49 miljoner bubblor i en flaska’ av .cameron
Visst är det klurigt att sätta ord på det man upplever? När det gäller bubbel är det ibland enkelt, men vissa smaker framkallar mer en förnimmelse, en känsla eller ett minne och då kan det vara svårt att placera. Jag har ett flertal, mer eller mindre, skumma associationer som jag numera har lärt mig att koppla till en viss ”äkta” arom. Dock är det svårt då jag fortfarande tycker att många lagrade viner luktar som morfars källare med betongväggar, allehanda oavslutade snickeri-projekt, akvarium och lädersoffor.
Ett tips för er som är sugna på att sätta ord på det ni upplever är att kolla på ett smakhjul och tursamt nog finns det en i den, smått fantastiska, boken: ’Champagne - 49 miljoner bubblor i en flaska’ av @schelinfredrik @sir.cameron @saras_artworks
Taggar: champagne tastingwheel smaker smakhjul mousserande bubbel tips 49miljonerbubblorienflaska nyanser aromer wheeloftaste
Länk till inlägget Nov 05, 2018 @ 18:35

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
Senaste bilder från vår Instagram (@mousserande.se)