InstaRecension av mousserande vin [bubbel | skumpa | tips]

Posted · Add Comment

Brukar ni spara bubbel?
Jag gör det, men istället för att spara en hel låda av samma typ skapar jag blandlådor! Valet faller ofta på bubbel som jag gillar och som jag tror kommer att utvecklad bra, men även vissa jokrar får ibland följa med. Min enda regel är att samma årgång sparas tillsammans. Jag skriver aldrig på låda vad den innehåller utan det får bli en överraskning.

I morse plockade jag ihop dessa två lådor – en 2008-låda som jag tänkte spara till 2025 och en NV-låda som är tänkt att ligga och vila till 2022.
Brukar ni spara bubbel?
Jag gör det, men istället för att spara en hel låda av samma typ skapar jag blandlådor! Valet faller ofta på bubbel som jag gillar och som jag tror kommer att utvecklad bra, men även vissa jokrar får ibland följa med. Min enda regel är att samma årgång sparas tillsammans. Jag skriver aldrig på låda vad den innehåller utan det får bli en överraskning.

I morse plockade jag ihop dessa två lådor - en 2008-låda som jag tänkte spara till 2025 och en NV-låda som är tänkt att ligga och vila till 2022.
Taggar: skumpa ? bubbel ? lagring tips dyrtblirbilligtilängden lagra champagne
Länk till inlägget feb 24, 2019 @ 09:57

Hur betygsätter du vinet? Rösta och kommentera gärna nedan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *