Crémant och Aperol, funkar det?
Jajemensan och det blev riktigt bra tillsammans med en kvist rosmarin som skall vara kvar när man dricker.
Jag blandade Langlois Crémant de Loire Brut (nr 7404; 145 kr) med Aperol (nr 729; 179 kr) ungefär 50/50 i ett glas fyllt till 60% med is. Succé är bara förnamnet!
.chateau
Taggar: aperitivo fusion loire semester bubbel ? ledig cremant rosmarin aperol ? crémant mousserande aperolspritz
Länk till inlägget jul 16, 2019 @ 19:59
Data structure unexpected.
Lämna en kommentar
Utforska även
Champagne
Crémant
Mousseux
Cava
Corpinnat
Spumante
Prosecco
Franciacorta
Trentodoc
British Fizz
Sekt
Cap Classique
Tips på tilltugg
Recept
Data structure unexpected.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Ta del av nyheter från oss på Mousserande!
0 kommentarer