april 23, 2017

Recension på Instagram Apr 23, 2017 @ 19:19

ANNONS:

Perfekt rund stiger den upp mot ytan, en av champagneflaskans 49 miljoner bubblor, och avspeglar samtidigt sin omgivning sfäriskt i 360 grader. För att skapa dessa 49 miljoner bubblor krävdes nästan 4 miljarder jästceller, jästceller vars slutgiltiga öde blev att ingå i en bubblande dryck. En ofrivillig uppoffring och det är svårt att inte känna vördnad för livet när man kommer till den insikten. Hantverket, absolut, men det riktigt konstnärliga kommer från encelliga organismer som vid absorption av kolhydrater skapar en mängd spännande molekyler som slutligen fulländar skapelsen, en riktig anden i flaskan. Tänkvärt…
Perfekt rund stiger den upp mot ytan, en av champagneflaskans 49 miljoner bubblor, och avspeglar samtidigt sin omgivning sfäriskt i 360 grader. För att skapa dessa 49 miljoner bubblor krävdes nästan 4 miljarder jästceller, jästceller vars slutgiltiga öde blev att ingå i en bubblande dryck. En ofrivillig uppoffring och det är svårt att inte känna vördnad för livet när man kommer till den insikten. Hantverket, absolut, men det riktigt konstnärliga kommer från encelliga organismer som vid absorption av kolhydrater skapar en mängd spännande molekyler som slutligen fulländar skapelsen, en riktig anden i flaskan. Tänkvärt...
Taggar:

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

14 Kommentarer

  1. mousserande.se

    #bubbel #? #champagne #jäst #mousserande #fantasticyeasts

     
    Svara
  2. clpippi

    Wow vilken kamera objektiv och inställning?

     
    Svara
  3. linda.jorm

    Wow vilken bild!! ❣️❣️❣️

     
    Svara
  4. mousserande.se

    @clpippi iPhone 6S med ett bättre makroobjektiv ️

     
    Svara
  5. caeri68

    Så vackert…Nästan så jag börjar tro.. ?

     
    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!