Söndagsläsning!
Brukar du snabbkyla din flaska mousserande vin i frysen, men det tar ändå lite för lång tid så kommer här två enkla tips.
Vira in flaskan i papper och häll vatten på den samt ställ in den i frysen. Då vätska leder värme ungefär 20 gånger mer effektivare än luft så kommer flaskan att kylas ner riktigt fort!
Isbad är också en bra metod. I med 2 msk salt per liter vatten och häll ner isen samt flaskan.
Efter 15 min går innehållet i flaskan från 20 till 5 grader!
Ha en underbar fjärde advent!
Taggar: bubbel mousserande ? söndagsläsning champagne
Lämna en kommentar
Utforska även
Champagne
Crémant
Mousseux
Cava
Corpinnat
Spumante
Prosecco
Franciacorta
Trentodoc
British Fizz
Sekt
Cap Classique
Tips på tilltugg
Recept
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Ta del av nyheter från oss på Mousserande!
@tinpri
Grymt tips! Den som köpet fredagsbubbel på fredag efter jobbet
Tack för tipset, det kommer att användas
@louisealgotsson
Supertips!??
Superbra tips Tackar för det Ha en trevlig kväll.
Härligt med små finurliga tips ?
Tack, vilka kanonbra tips! ?
@lindakjellkvist & @fiddelien bra tips!!!
? @asaerikssons
Toppenbra tips!
Tack för tipset ⚜⚜⚜
Bästa tipset är att alltid ha en champagnekylare i frysen! Finns på systemet ?
Tack för tipset
Bra tips! @nine_selenius
Wow intressant!! ? @yvve55
Tjooojooo va bra ??????
tack
Hushållspapper? Tidningspapper? Annat papper? @mousserande.se
@tezcanli Hushållspapper funkar bäst
Tack för tipset ?
Tack gör tipsen! Även systembolagets vin/champagne kylare är bra! Vill man snabba på det ytterligare så sätt in flaskan i frysen med kylaren på!!
Perfekt tips @lorinan
@saranorrgard Viktig info ???