december 31, 2015

Recension på Instagram Dec 31, 2015 @ 15:00

ANNONS:

Gott slut och Gott Nytt År. Jag vill samtidigt passa på att tacka er alla för ett fantastiskt år! Projektet 'Mousserande.se' startade i april 2015 med ambitionen att porträttera de mousserande viner man kan få tag på idag, men som inte alltid lyfts fram i rampljuset. Vi har numera över 50,000 sidvisningar/månad och detta konto uppgår till nästan 6000 personer! Ofattbart! Vidare är sidan helt fri – utan reklam eller bindningar till olika leverantörer och så kommer det att förbli framöver så länge jag står vid rodret. Slutligen hoppas jag att 2016 blir lika fyllt med bubbel samt att jag detta år fick dig att prova ett nytt mousserande vin en gång. Ta hand om er och ha en fantastisk afton ?
Gott slut och Gott Nytt År. Jag vill samtidigt passa på att tacka er alla för ett fantastiskt år! Projektet 'Mousserande.se' startade i april 2015 med ambitionen att porträttera de mousserande viner man kan få tag på idag, men som inte alltid lyfts fram i rampljuset. Vi har numera över 50,000 sidvisningar/månad och detta konto uppgår till nästan 6000 personer! Ofattbart! Vidare är sidan helt fri - utan reklam eller bindningar till olika leverantörer och så kommer det att förbli framöver så länge jag står vid rodret. Slutligen hoppas jag att 2016 blir lika fyllt med bubbel samt att jag detta år fick dig att prova ett nytt mousserande vin en gång. Ta hand om er och ha en fantastisk afton ?
Taggar:

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

13 Kommentarer

 1. arudsvik

  Trevlig sida som jag följer med intresse.. Gott Nytt 2016!

   
  Svara
 2. pernillaiakarp

  Tack för alla fina tips! Gott Nytt Bubbligt År ?

   
  Svara
 3. lindstromska

  Gott Nytt År och tack för bra recensioner #hårtjobbmennånmåstegöradet ???

   
  Svara
 4. ostronbertil

  GOTT NYTT CHAMPAGNE-ÅR MOUSSERANDE.SE, en kanonbra sida!!!

   
  Svara
 5. yvienn

  Gott Nytt År

   
  Svara
 6. kevinrlavoie

  Gott nytt år! Vi hoppas att vi kan få träffas någon gång 2016. Om alla tar med en flaska bubbel var så kan det bli en himla trevlig provsmakning! ?

   
  Svara
 7. remsans_bistro

  Gott nytt år! Ser fram emot fler recensioner! ?

   
  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!