juli 18, 2016

Recension på Instagram Jul 18, 2016 @ 17:55

ANNONS:

Lite måndagsbubbel är alltid trevligt såhär under semestertider, eller hur?
AR Lenoble är en av de sällsynta producenterna i Champagne som fortfarande är helt oberoende och familjeägt. Ikväll provar vi Lenoble Cuvée Intense Brut (nr 77256; 299 kr) är baserad på ungefär lika delar av pinot noir, chardonnay och pinot meunier. Det är en mycket trevlig champagne som upplevs ‘klassisk’ i både smak och doft. Den är balanserad, frisk och fräsch med tydliga inslag av mogna gula äpplen, friska och fruktiga citrustoner blandat med lätt sötsyrliga tropiska aromer. Ett visst djup återfinns, men den det tar inte över. Eftersmaken är normallång och angenäm. Jag upplever detta som en riktigt trevlig champagne för under 300 kr så betyget blir 8,5 (mycket bra)!
Lite måndagsbubbel är alltid trevligt såhär under semestertider, eller hur?
AR Lenoble är en av de sällsynta producenterna i Champagne som fortfarande är helt oberoende och familjeägt. Ikväll provar vi Lenoble Cuvée Intense Brut (nr 77256; 299 kr) är baserad på ungefär lika delar av pinot noir, chardonnay och pinot meunier. Det är en mycket trevlig champagne som upplevs ‘klassisk’ i både smak och doft. Den är balanserad, frisk och fräsch med tydliga inslag av mogna gula äpplen, friska och fruktiga citrustoner blandat med lätt sötsyrliga tropiska aromer. Ett visst djup återfinns, men den det tar inte över. Eftersmaken är normallång och angenäm. Jag upplever detta som en riktigt trevlig champagne för under 300 kr så betyget blir 8,5 (mycket bra)! @orrefors @validwines @arlenoble
Taggar: måndagsmys skumpa ? lenoble semester arlenoble bubbel mousserande torekov

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

11 Kommentarer

 1. johanj66

  Vilken fin bild med trevlig bakgrund

   
  Svara
 2. yinyang68

  Spännande!! Måste provas?

   
  Svara
 3. bibsan

  Tar lite Dopff ikväll, en favorit i de lägre prisklasserna

   
  Svara
 4. lindaandersson4546

  Beställde den för ett par dagar sedan, borde snart få ett sms från Systemet. Längtar…

   
  Svara
 5. mousserande.se

  @lindaandersson4546 Kul! Lämna gärna en recension på hemsidan när den provats.

   
  Svara
 6. lindaandersson4546

  Och nu är champagnen äntligen avnjuten… Väl värd sina kronor – prisvärd! – en champagne som är svår att inte gilla. Mogna äpplen tillsammans med fina citrustoner (precis som här) tillhör favoriterna… Nästan full pott!

   
  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!