mars 12, 2016

Recension på Instagram Mar 12, 2016 @ 13:52

ANNONS:

Vilken av dessa två skall vi njuta ikväll? Det är nämligen exakt 1 år sedan Mousserande.se startade! ? Det har varit en fantastisk resa där vi provat och recenserat 220 st olika mousserande viner. Ser man till Systembolagets, alltid ökande, repertoar är det dock endast 17%, så vi har en del framför oss. Jag hoppas att mina inlägg uppskattats och att det åtminstone fått dig att uppleva ett nytt mousserande vin. Åter till frågan – Cuvée Sir Winston Churchill 2004 från Pol Roger (nr 7548; 1350 kr) eller Comtes de Champagne 2006 från Taittinger (nr 75978; 1350 kr)? Ha en underbart trevlig kväll!
Vilken av dessa två skall vi njuta ikväll? Det är nämligen exakt 1 år sedan Mousserande.se startade! ? Det har varit en fantastisk resa där vi provat och recenserat 220 st olika mousserande viner. Ser man till Systembolagets, alltid ökande, repertoar är det dock endast 17%, så vi har en del framför oss. Jag hoppas att mina inlägg uppskattats och att det åtminstone fått dig att uppleva ett nytt mousserande vin. Åter till frågan - Cuvée Sir Winston Churchill 2004 från Pol Roger (nr 7548; 1350 kr) eller Comtes de Champagne 2006 från Taittinger (nr 75978; 1350 kr)? Ha en underbart trevlig kväll! @wardwines @fondberg_sweden @pol_roger @champagnetaittingersweden
Taggar: polroger sirwinstonchurchill melodifestivalen lördagsgodis champagne comtesdechampagne schlager skumpa sparklingwine bubbel taittinger mello ? mousserandevin fizz mousserande

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

34 Kommentarer

 1. tewa75

  Ta båda!

   
  Svara
 2. mr.rathjen

  Ja, varför spara? Dagen och kvällen är lång ?

   
  Svara
 3. cricriperu

  Båda! Det är ni värda! Tackar så väldigt mycket för att ni började, har upptäckt några nya favoriter tack vare er!

   
  Svara
 4. jensjacob74

  Det är ju barnarov hur du än väljer….

   
  Svara
 5. airjohdan

  Grattis @mousserande.se skönt att se någon som uppskattar champagne/mousserande lika mycket som jag själv ? Churchill är mitt val ?

   
  Svara
 6. aandersson1995

  Jag skulle kört på Taittinger då 06 var ett väldigt bra år vad gäller just chardonnay. Bättre att låta Pol ligga och gotta till sig lite och ha en riktigt fin kväll ikväll med Comtes ?

   
  Svara
 7. jockefridman

  Systembolaget har bara 478 mousserande viner. Viktigt att poängtera att BS inte har något med systembolagets sortiment att göra! Trots att de gärna tar åt sig äran för det…

   
  Svara
 8. pappasill

  Winston, betydligt mer drickvänlig i dag än comtes 06 som jag tycker behöver betydligt mer tid.

   
  Svara
 9. giiiide

  Ett angenämt problem kan man tycka. Churchill föreslår jag.

   
  Svara
 10. wolfmom70

  Älskar verkligen bubbel och det är alltid spännande att läsa era recensioner. Har fått både tips och hittat favoriter Vilken champagne ni än väljer så hoppas jag får en mycket trevlig kväll ?

   
  Svara
 11. isakson_74

  Tack för många goda tips under det gångna året

   
  Svara
 12. champagnefrun

  Grattis på 1-årsdagen ?? @mousserande.se

   
  Svara
 13. satshoes

  Det uppskattas verkligen! Älskar era inlägg och recensioner Paul R har jag druckit många år sedan, så minns ej riktigt hur den var, mer än att jag gillade den. Det sanna intresset för bubbel kom något år sedan. Samma Comtes tänkte jag testa första gången imorgon faktiskt! Keep up the good work ️ Trevlig lördag!

   
  Svara
 14. ande_mob

  Gôtt; måste testa mina dito snart (fast det är äldre årgångar ) skål hursomhelst @mousserande.se !

   
  Svara
 15. satshoes

  Såg nu att själv har jag -05 Comtes helt ny för mig! För övrigt: har ni varit i Reims? Åker dit i slutet av mars och tar gärna emot tips!

   
  Svara
 16. cooper_922

  Svår fråga om ni ska äta något till Champagnen hade jag tagit Winston. Annars är en Comtes helt underbar att ha i glaset. Ha en trevlig kväll och tack för en trevlig sida ? @mousserande.se

   
  Svara
 17. madamz4ever

  Vilket som 🙂 väldigt olika stilar, båda helt fantastiska. Inte druckit just dessa årgånger men några andra och tycker Comtes är så ljuvlig, massa småsmå bubblor, som att dricka fjärilar. Winstor är stram och bestämt, champagne med mkt pondus. Grattis på 1-årsdagen!

   
  Svara
 18. kevinrlavoie

  Jag hade gärna provat Mr. Churchill’s favorit! ? Grattis till första året och tack för alla fina tips! ?

   
  Svara
 19. mousserande.se

  @champagnetaittingersweden Detta kommer givetvis att ske i framtiden

   
  Svara
 20. mousserande.se

  @kevinrlappin @madamz4ever @cooper_922 @satshoes @salisburystyle @champagnefrun2 @kriisa74 @cricriperu @maddelovesitaly @airjohdan ?

   
  Svara
 21. mousserande.se

  @jockefridman Tackar för förtydligandet.

   
  Svara
 22. mousserande.se

  @satshoes Missade totalt din fråga. Återkommer med några bra tips. Vad har du själv tänkt besöka?

   
  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!