maj 2, 2017

Recension på Instagram May 02, 2017 @ 10:42

ANNONS:

Spännande lansering IDAG av denna Extra Brut-champagne; Pertois-Lebrun Le Fond du Bateau 2009 (nr 76667; 449 kr). Gjord på endast Chardonnay-druvor från Grand Cru-byn Choilly där 35% har tillåtits jäsa på ekfat. Dosagen är mycket låg, endast 0,15 g/100 g (1,5 g/L) och det skall verkligen bli spännande att prova denna skapelse ikväll! Håller tummarna att den levererar!

Spännande lansering IDAG av denna Extra Brut-champagne; Pertois-Lebrun Le Fond du Bateau 2009 (nr 76667; 449 kr). Gjord på endast Chardonnay-druvor från Grand Cru-byn Choilly där 35% har tillåtits jäsa på ekfat. Dosagen är mycket låg, endast 0,15 g/100 g (1,5 g/L) och det skall verkligen bli spännande att prova denna skapelse ikväll! Håller tummarna att den levererar!
@pertoislebrun @conveija
Taggar: båstad champagne bjäre sommariluften skumpa ? tisdagslyx mölle mousserande torekov bubbel

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

  1. conveija

    Vi rekommenderar glas med större kupa och att man ger några minuters luftning i glaset för detta vin!???

     
    Svara
  2. annado1

    @conveija Ovanligt för bubbel….?

     
    Svara
  3. conveija

    @annado1 Ja, kanske. Personligen tycker jag att många champagner vinner på att drickas i ”vanliga” vinglas.

     
    Svara
  4. giiiide

    Vackert ljus i bilden.

     
    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!