Som tidigare nämnts har SAS bytt ut den tidigare champagnen från Henriot Brut 2007 mot Charles Heidsieck Brut Réserve NV. Det är känt att doft- och smaksinnet reagerar annorlunda under flygturer då ex. torr luft, exaltation, tryck m.m. är annorlunda jämfört med vid marken. Så, hur upplever jag då champagnen jämfört med tidigare provningar? Den är helt klart lite annorlunda då både doft och smak är mer intensiva till en början, men mattas snabbt av. Ingen direkt eftersmak alltså. Just detta bubbel har en hög mognadsgrad och det är bara positivt då upplevelsen blir riktigt angenäm, trots den korta stunden.
Taggar: charlesheidsieck skumpa champagne bubbel mousserande ?
Lämna en kommentar
Utforska även
Champagne
Crémant
Mousseux
Cava
Corpinnat
Spumante
Prosecco
Franciacorta
Trentodoc
British Fizz
Sekt
Cap Classique
Tips på tilltugg
Recept
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Ta del av nyheter från oss på Mousserande!
0 kommentarer