maj 29, 2016

Recension på Instagram May 29, 2016 @ 19:17

ANNONS:

Magnum är lagom till två, men endast om en dricker.
Det är verkligen en lyxig känsla att öppna en stor flaska. Idag blev det Gosset Grande Réserve Brut Magnum (nr 87661; 899 kr) som njöts i det fria. Både doften och smaken är komplex samt bra balanserad. Primära aromer är mogna äpplen, apelsin, ljust bröd, persika och grapefrukt. En fantastisk standardchampagne! Betyget är 9 (exceptionellt)! Avslutar med ett citat mina vänner ibland får höra; "When in doubt – Gosset".
Magnum är lagom till två, men endast om en dricker.
Det är verkligen en lyxig känsla att öppna en stor flaska. Idag blev det Gosset Grande Réserve Brut Magnum (nr 87661; 899 kr) som njöts i det fria. Både doften och smaken är komplex samt bra balanserad. Primära aromer är mogna äpplen, apelsin, ljust bröd, persika och grapefrukt. En fantastisk standardchampagne! Betyget är 9 (exceptionellt)! Avslutar med ett citat mina vänner ibland får höra; "When in doubt - Gosset". @espumante_ab @champagne_gosset
Taggar: mousserande champagne söndagsmys gosset ? bubbel

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

20 Kommentarer

 1. petteralexis

  @mousserande.se köpte den i helgen, inte provat ännu

   
  Svara
 2. kelaastrom

  Bästa citatet från #winstonchurchill En annan favvo är ”I may be drunk, Miss, but in the morning I will be sober and you will still be ugly”.

   
  Svara
 3. kevinrlavoie

  Fasen så härligt!!! Igår fick vi bl.a. höra att vi dricker ur fel glas, på champagneprovningen. Så den där super fina kupan hade nog blivit totaldissad själv kommer vi dock fortsätta drick ut ”fel” glas.

   
  Svara
 4. sussi_luu

  Vad ska man dricka ur då @kevinrlappin ? Avlånga glas ??

   
  Svara
 5. kevinrlavoie

  Vitvinsglas enligt Peter Streijffert, för bästa smakupplevelse. Men själv upplevelsen av ett fint glas kan också ge ett positivt intryck på hur du upplever smaken. Så som sagt, jag kommer fortsätta att hälla upp i allt annat än vitvinsglas. Men vi fick också prova att hälla över mellan glasen. Så det kan jag rekommendera. För det ger en annan smak. @sussi_luu

   
  Svara
 6. sussi_luu

  Okej. Tack @kevinrlappin

   
  Svara
 7. mousserande.se

  @petteralexis Kan verkligen rekommenderas! Har du provat några andra från Gosset? Om inte så är Celebris 2002 en fröjd!

   
  Svara
 8. kevinrlavoie

  Haha jo jag hade mina misstankar sen jag såg filmen ”ett år i champagne”. Provade nyss de nyinköpta Difference glasen. Hade lite kvar av gårdagens Pol Roger Vintage 2006. Konstigt nog tycker jag och sambon att den smakar bättre idag. Måste vara glasen! Tips till dig @sussi_luu kostar just nu 374kr på cervera.

   
  Svara
 9. anniz_79

  Det är nog ”Magnum” vi ska köra på hädanefter, hinner ändå inte bli avslagna för oss @malllanballan

   
  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!