Vilken överväldigande positiv reaktion jag fått idag – känner mig helt exalterad över att kunna inspirera så många att prova nytt bubbel! Det är hela meningen med mitt konto och jag hoppas att ni uppskattar det jag gör.
Tänkte passa på att förklara varför jag valde att komponera en låda (nr 70056; 2598 kr (433kr/flaska):
? Först och främst är 2008 ett år som kommer att gå till historien som ”superår på 2000-talet”. Den flankas av 2002 och 2015, som det ser ut nu så det är en lång väntan till nästa.
? Små odlare som gör hantverksmässiga produkter och som levererat hög kvalité utan att egentligen göra reklam för sig dyker aldrig upp på folks radar. Det tycker jag är fel utan alla bör få prova dessa unika champagner.
? Tanken att både kunna njuta nu, men också ha något att se fram emot är en stark drivkraft. Lagringspotentialen för dessa är 20-30 år och de förväntas mogna väl!
? I lådan kommer det att finnas smakbeskrivningar av alla skapelser med tips vad de passar bra till samt min egen reflektion. I och med detta hoppas jag kunna bredda ert intresse för bubbel.
? De sex champagner som valdes är alla unika i sin framtoning och representerar sex olika byars profil.
️Som jag skrev tidigare har jag ingen ekonomisk koppling till något utan målet är att erbjuda unika och fantastiska champagner av hög kvalité på ett sätt som annars inte är möjligt!
Min stora förhoppning är att du vågar köpa låda (nr 70056; 2598 kr (433 kr/flaska), prova den vid fina tillfällen framöver och sedan uppleva att exceptionell champagne inte måste kosta en förmögenhet.
?Importören är och leverantören är
Taggar: mousserandecollection2008
Lämna en kommentar
Utforska även
Champagne
Crémant
Mousseux
Cava
Corpinnat
Spumante
Prosecco
Franciacorta
Trentodoc
British Fizz
Sekt
Cap Classique
Tips på tilltugg
Recept
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Ta del av nyheter från oss på Mousserande!
??
Det ska bli fantastiskt trevligt att få prova dessa. De flesta flaskor kommer dock sparas för framtiden. Tack för dina fina tips. Älskar att det är mindre partier som man kanske inte fått nys om utan din hjälp. Spännande!!??
Spännande med dessa vår egen julklapp ?
Tack för ett gott initiativ. Beställde en låda kl. 10.01 idag. @mousserande.se ???
@johanj66 Härligt att höra!
@acassela du behöver nog fylla på din vinkyl tror jag
Nu är det beställt! Spännande?
Beställt ??
Om man ändå hade råd, nåja vad är en bal på slottet
Beställt och måste nu vänta flera dagar på leverans
Nu har jag beställt den här finfina lådan ?
Yay!! ??Den fanns kvar nu på morgonen!
@katesaso Härligt!
@verowonka Kanske kan plocka ihop en billigare nästa gång.
@clpippi I know!! Men den som väntar på något gott
@evaholmqvist Kul!! Hoppas den uppskattas!
@asahober Härligt!!!
Beställt o klart?
@susannegilleras ?????
@patrik_sommar kanske det ja
Lådan är beställd! Stort tack för fenomenalt bra konto!
@mickekanaryd Tack ???
Beställt …så nyfiken på bubblornas karaktär?
Beställt, väntar med spänning på godsakerna
@lenagunnarsdotter Härligt!!!
@catspassions Vad roligt! Hoppas det smakar.
Spännande! Fick lov att beställa direkt ??
@acassela beställde nu…
@lotttiem Härligt!!
@patrik_sommar åh va’ gott det ska bli ?
@chechilia
@mousserande.se , jag har beställt en låda! Ska bli spännande att smaka dessa champagner ???
@kerstinmari Kul!! Hoppas du gillar dem!
?
???
Igår äntligen kom leveransen till Luleå (beställde samma dag som släpp). En fråga ang sushi och asiatiskt till champagne. Ska man reducera hettan i dessa (wasabi & chili)? Om jag kommer ihåg rätt nu så var det bara en chilisymbol på en av champagnerna. @mousserande.se
@berraburken Underbart att höra! Även jag, i Stockholm, fick min levererad igår. Wasabi och chilli ger två olika ”hettor” (vilket kommer från vilka receptorer de aktiverar), men den stora skillnaden är egentligen att sushi har mer salt vilket gör sig bra med mer torra champagner. Asiatiskt har ofta en lätt (ibland dold) sötma i sig och därför passar mer fruktiga skapelser bättre. För att öka upplevelsen är det dock bra att inte köra på för fullt med heta smaker då den överskuggar allt annat