november 21, 2017

Recension på Instagram Nov 21, 2017 @ 20:05

ANNONS:

Vilken överväldigande positiv reaktion jag fått idag – känner mig helt exalterad över att kunna inspirera så många att prova nytt bubbel! Det är hela meningen med mitt konto och jag hoppas att ni uppskattar det jag gör.
Tänkte passa på att förklara varför jag valde att komponera en låda (nr 70056; 2598 kr (433kr/flaska):
? Först och främst är 2008 ett år som kommer att gå till historien som ”superår på 2000-talet”. Den flankas av 2002 och 2015, som det ser ut nu så det är en lång väntan till nästa.
? Små odlare som gör hantverksmässiga produkter och som levererat hög kvalité utan att egentligen göra reklam för sig dyker aldrig upp på folks radar. Det tycker jag är fel utan alla bör få prova dessa unika champagner.
? Tanken att både kunna njuta nu, men också ha något att se fram emot är en stark drivkraft. Lagringspotentialen för dessa är 20-30 år och de förväntas mogna väl!
? I lådan kommer det att finnas smakbeskrivningar av alla skapelser med tips vad de passar bra till samt min egen reflektion. I och med detta hoppas jag kunna bredda ert intresse för bubbel.
? De sex champagner som valdes är alla unika i sin framtoning och representerar sex olika byars profil.
️Som jag skrev tidigare har jag ingen ekonomisk koppling till något utan målet är att erbjuda unika och fantastiska champagner av hög kvalité på ett sätt som annars inte är möjligt!
Min stora förhoppning är att du vågar köpa låda (nr 70056; 2598 kr (433 kr/flaska), prova den vid fina tillfällen framöver och sedan uppleva att exceptionell champagne inte måste kosta en förmögenhet.
?Importören är och leverantören är
Vilken överväldigande positiv reaktion jag fått idag - känner mig helt exalterad över att kunna inspirera så många att prova nytt bubbel! Det är hela meningen med mitt konto och jag hoppas att ni uppskattar det jag gör.
Tänkte passa på att förklara varför jag valde att komponera en låda (nr 70056; 2598 kr (433kr/flaska):
? Först och främst är 2008 ett år som kommer att gå till historien som ”superår på 2000-talet”. Den flankas av 2002 och 2015, som det ser ut nu så det är en lång väntan till nästa.
? Små odlare som gör hantverksmässiga produkter och som levererat hög kvalité utan att egentligen göra reklam för sig dyker aldrig upp på folks radar. Det tycker jag är fel utan alla bör få prova dessa unika champagner.
? Tanken att både kunna njuta nu, men också ha något att se fram emot är en stark drivkraft. Lagringspotentialen för dessa är 20-30 år och de förväntas mogna väl!
? I lådan kommer det att finnas smakbeskrivningar av alla skapelser med tips vad de passar bra till samt min egen reflektion. I och med detta hoppas jag kunna bredda ert intresse för bubbel.
? De sex champagner som valdes är alla unika i sin framtoning och representerar sex olika byars profil.
️Som jag skrev tidigare har jag ingen ekonomisk koppling till något utan målet är att erbjuda unika och fantastiska champagner av hög kvalité på ett sätt som annars inte är möjligt!
Min stora förhoppning är att du vågar köpa låda (nr 70056; 2598 kr (433 kr/flaska), prova den vid fina tillfällen framöver och sedan uppleva att exceptionell champagne inte måste kosta en förmögenhet.
?Importören är @champagnehuset och leverantören är @gbgvinhus
Taggar: mousserandecollection2008

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

37 Kommentarer

  1. saravisby

    Det ska bli fantastiskt trevligt att få prova dessa. De flesta flaskor kommer dock sparas för framtiden. Tack för dina fina tips. Älskar att det är mindre partier som man kanske inte fått nys om utan din hjälp. Spännande!!??

     
    Svara
  2. carinaochlasse

    Spännande med dessa vår egen julklapp ?

     
    Svara
  3. johanj66

    Tack för ett gott initiativ. Beställde en låda kl. 10.01 idag. @mousserande.se ???

     
    Svara
  4. patrik_sommar

    @acassela du behöver nog fylla på din vinkyl tror jag

     
    Svara
  5. sanvik

    Nu är det beställt! Spännande?

     
    Svara
  6. verowonka

    Om man ändå hade råd, nåja vad är en bal på slottet

     
    Svara
  7. clpippi

    Beställt och måste nu vänta flera dagar på leverans

     
    Svara
  8. evaholmqvist

    Nu har jag beställt den här finfina lådan ?

     
    Svara
  9. asahober

    Yay!! ??Den fanns kvar nu på morgonen!

     
    Svara
  10. mousserande.se

    @verowonka Kanske kan plocka ihop en billigare nästa gång.

     
    Svara
  11. mousserande.se

    @clpippi I know!! Men den som väntar på något gott

     
    Svara
  12. mousserande.se

    @evaholmqvist Kul!! Hoppas den uppskattas!

     
    Svara
  13. acassela

    @patrik_sommar kanske det ja

     
    Svara
  14. mickekanaryd

    Lådan är beställd! Stort tack för fenomenalt bra konto!

     
    Svara
  15. lenagunnarsdotter

    Beställt …så nyfiken på bubblornas karaktär?

     
    Svara
  16. catspassions

    Beställt, väntar med spänning på godsakerna

     
    Svara
  17. mousserande.se

    @catspassions Vad roligt! Hoppas det smakar.

     
    Svara
  18. lotttiem

    Spännande! Fick lov att beställa direkt ??

     
    Svara
  19. acassela

    @patrik_sommar åh va’ gott det ska bli ?

     
    Svara
  20. kerstinmari

    @mousserande.se , jag har beställt en låda! Ska bli spännande att smaka dessa champagner ???

     
    Svara
  21. mousserande.se

    @kerstinmari Kul!! Hoppas du gillar dem!

     
    Svara
  22. berraburken

    Igår äntligen kom leveransen till Luleå (beställde samma dag som släpp). En fråga ang sushi och asiatiskt till champagne. Ska man reducera hettan i dessa (wasabi & chili)? Om jag kommer ihåg rätt nu så var det bara en chilisymbol på en av champagnerna. @mousserande.se

     
    Svara
  23. mousserande.se

    @berraburken Underbart att höra! Även jag, i Stockholm, fick min levererad igår. Wasabi och chilli ger två olika ”hettor” (vilket kommer från vilka receptorer de aktiverar), men den stora skillnaden är egentligen att sushi har mer salt vilket gör sig bra med mer torra champagner. Asiatiskt har ofta en lätt (ibland dold) sötma i sig och därför passar mer fruktiga skapelser bättre. För att öka upplevelsen är det dock bra att inte köra på för fullt med heta smaker då den överskuggar allt annat

     
    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!