september 27, 2016

Recension på Instagram Sep 27, 2016 @ 18:24

ANNONS:

Bästa kombinationen!
Bästa kombinationen!
Taggar: sushi ? bubbel

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

39 Kommentarer

  1. jonathananhed

    Verkligen, du borde besöka Takenaka här i Halmstad grymma !!

     
    Svara
  2. tinatila

    Men ja det är bästa kombon Fast mousserande passar till allt har jag upptäckt ?

     
    Svara
  3. mousserande.se

    @johanmalm82 Det är bara förnamnet

     
    Svara
  4. helenaob

    Såå sant På torsdag @pejan !!!

     
    Svara
  5. lualch

    Bubbel passar till ALLT! ??

     
    Svara
  6. pejan

    JA!!!!! @helenaob

     
    Svara
  7. convino

    Det är det jag alltid sagt! Förvånar mig att vissa på bolaget inte rekommenderar kombinationen men så har man ju olika smak och med för mycket wasabi kan det kanske bli svårare.. @anna760314

     
    Svara
  8. carita0722

    Ser riktigt gott ut ?

     
    Svara
  9. m_levine

    Oh yes!!! @kthomsson

     
    Svara
  10. mousserande.se

    @elliohlsson Lite lite bubbel i ditt flöde nu för tiden

     
    Svara
  11. elliohlsson

    Ja de är mer bubbel i verkligheten istället iallafall, men de kommer då och då i flödet också!?? #bubbelfinnsalltidmedihjärtat @mousserande.se

     
    Svara
  12. plingelingi

    Bästa av två världar !

     
    Svara
  13. martenssonskok

    Absolut, vi kan inte annat än hålla med – sitter som en krocketklubba på smalbenet

     
    Svara
  14. haso4

    Här i Italien (Sardinien) blir det prosecco o pizza?? @mousserande.se

     
    Svara
  15. caeri68

    Var på en vinprovning för några år sedan där vi fick prova ett vitt till sushi och om jag inte missminner mig fullständigt så tog sushin fram det söta i vinet… Vilket bubbel i 150-200:- klassen skulle ni rekommendera?

     
    Svara
  16. thecavalady

    Jag håller såklart också med alla bubbelälskare ovan, men vill vara lite tråkig/nyanserad också… Allt bubbel passar inte till sushi. Eller någon maträtt för den delen. Men mer välkomponerat bubbel till mat är vi väl alla för!! ??

     
    Svara
  17. mousserande.se

    @thecavalady Absolut! Jag tycker exempelvis att rosébubbel funkar sämre än ”vitt” bubbel samt att sötare kreationer kan skära sig.

     
    Svara
  18. mousserande.se

    @caeri68 Till just sushi skulle jag nog faktiskt rekommendera en crémant, ex. Louis Bouillot (nr 7688(

     
    Svara
  19. mousserande.se

    @mousserande.se (nr 7588; 119 kr). Annars är Ferrari (nr 7721; 155 kr) superb!

     
    Svara
  20. mousserande.se

    @elliohlsson Ungefär som hos oss – mer bubbel i verkligheten än vad som syns i flödet

     
    Svara
  21. mousserande.se

    @martenssonskok Borde funka bra med bubbel till mycket av det ni lagar.

     
    Svara
  22. caeri68

    Louis Bouillot rosé perle stod på bordet i helgen @mousserande.se så då å får det bli den vita till sushin på torsdag

     
    Svara
  23. mousserande.se

    @caeri68 Den kommer att funka utmärkt!

     
    Svara
  24. tant_evana

    @mousserande.se Bubbel ️ sushi ?

     
    Svara
  25. philipsonjohan

    Åååhhh till sushi såklart … har letat vardagsrätter att ha bubbel till… tack för tipset

     
    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!