Recension av

Posted · 9 Comments

Onsdagskvällar är så härliga! Mer än halva arbetsveckan är avklarad och man kan, med gott samvete njuta ett glas bubbel. Ikväll provas Cattier Brut Vinothéque från 2007 (nr 77372; 297 kr). Den har en härligt ljusgul färg och bubblor som aldrig tycks ta slut. Syran är relativt hög och den upplevs frisk och fräsch. Smakerna går i nyanser av grapefrukt, grönt äpple, ljust bröd och en ytterst lätt nyans av choklad. Vid 6 grader är den rätt sluten, men från 8 grader smakar den finfint! Betyget blir 8!
Datum: Nov 11, 2015 @ 19:54
Onsdagskvällar är så härliga! Mer än halva arbetsveckan är avklarad och man kan, med gott samvete njuta ett glas bubbel. Ikväll provas Cattier Brut Vinothéque från 2007 (nr 77372; 297 kr). Den har en härligt ljusgul färg och bubblor som aldrig tycks ta slut. Syran är relativt hög och den upplevs frisk och fräsch. Smakerna går i nyanser av grapefrukt, grönt äpple, ljust bröd och en ytterst lätt nyans av choklad. Vid 6 grader är den rätt sluten, men från 8 grader smakar den finfint! Betyget blir 8! @breweryinternational @orrefors
Taggar:

Hur betygsätter du vinet? Rösta och kommentera gärna nedan:
9 Responses to "Recension av"
 1. axllind skriver:

  Måste testa 🙂

 2. asahober skriver:

  Ojojoj -så förskräckligt sugen man blir….😦 Sparar mig tills fredag

 3. piff76 skriver:

  Besökte deras gård för ett par år sen, har redan druckit upp den clos du moulin jag köpte då…tyvärr…för den hade man gärna upplevt igen!!

 4. nillahall1 skriver:

  Åh, vilken fin bild!

 5. karlstein.nu skriver:

  Den ska jag försöka få tag i snarast! 🏼

 6. mousserande.se skriver:

  #bubbel #cattier #champagne #mousserande #skumpa #onsdagslyx #77372 #onsdagsmys

 7. bmwmamma1 skriver:

  Är det mycket bubblor …. ? 🍾🍾🍾 älskar ju det!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
Senaste bilder från vår Instagram (@mousserande.se)