För att kunna erbjuda de bästa upplevelserna använder vi tekniker som cookies för att lagra och/eller få åtkomst till enhetsinformation. Genom att samtycka till dessa tekniker kommer vi kunna behandla data såsom webbläsarbeteende eller unika identifikationsnummer på denna webbplats. Att inte samtycka eller dra tillbaka samtycket kan påverka vissa funktioner och egenskaper negativt.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Hittar den inte @mousserande.se
@champagnefrun Tyvärr får man inte använda é i hemsideadresser så jag försvenskade det till cremant.se
Härligt!!!!!
Cremant förtjänar mer uppmärkshet. Bra att du lytet detta !!!
@orrelloo Tack!! @vinexperten Håller helt med dig! Förhoppningsvis är det fler som vågar prova något nytt nu.
Ja för visst är man trött på sötare prosecco. Kommer bli bra nu när man kommer se hur mycket socker det är i produkterna på hyllkanten .
Så bra, den ska vi absolut hålla koll på!
Hur har jag missat detta?
@kevinrlappin Sjukt ouppdaterad Skall göra ngt av det en annan dag. Finns en hel del fler – typ polroger.se eller bollinger.se m.fl.