Söndagsläsning!
Brukar du snabbkyla din flaska mousserande vin i frysen, men det tar ändå lite för lång tid så kommer här två enkla tips.
Vira in flaskan i papper och häll vatten på den samt ställ in den i frysen. Då vätska leder värme ungefär 20 gånger mer effektivare än luft så kommer flaskan att kylas ner riktigt fort!
Isbad är också en bra metod. I med 2 msk salt per liter vatten och häll ner isen samt flaskan.
Efter 15 min går innehållet i flaskan från 20 till 5 grader!
Ha en underbar fjärde advent!
Taggar: bubbel mousserande ? söndagsläsning champagne
@saranorrgard Viktig info ???
Perfekt tips @lorinan
Tack gör tipsen! Även systembolagets vin/champagne kylare är bra! Vill man snabba på det ytterligare så sätt in flaskan i frysen med kylaren på!!
Tack för tipset ?
@tezcanli Hushållspapper funkar bäst
Hushållspapper? Tidningspapper? Annat papper? @mousserande.se
tack
Tjooojooo va bra ??????
Wow intressant!! ? @yvve55
Bra tips! @nine_selenius
Tack för tipset
Bästa tipset är att alltid ha en champagnekylare i frysen! Finns på systemet ?
Tack för tipset ⚜⚜⚜
Toppenbra tips!
? @asaerikssons
@lindakjellkvist & @fiddelien bra tips!!!
Tack, vilka kanonbra tips! ?
Härligt med små finurliga tips ?
Superbra tips Tackar för det Ha en trevlig kväll.
Supertips!??
@louisealgotsson
Tack för tipset, det kommer att användas
Grymt tips! Den som köpet fredagsbubbel på fredag efter jobbet
@tinpri