Annons:

Recension på Instagram May 21, 2017 @ 17:16

Posted · 15 Comments

Bubbel funkar otroligt bra till skaldjur, men faktum är att det går att kombinera med de flesta anrättningar. Min "otippade" favorit är Gosset Grand Rosé Brut (nr 7405; 497 kr) till julskinkan! Har du någon otippad favoritkombination så dela gärna med dig – sharing is caring!

Bubbel funkar otroligt bra till skaldjur, men faktum är att det går att kombinera med de flesta anrättningar. Min "otippade" favorit är Gosset Grand Rosé Brut (nr 7405; 497 kr) till julskinkan! Har du någon otippad favoritkombination så  dela gärna med dig - sharing is caring!
@champagne_gosset @espumante_ab
Taggar: champagne söndagslyx sommar 🍾 ostron havskräftor gosset bubbel räkor söndagsmys mousserande skaldjur

15 Responses to "Recension på Instagram May 21, 2017 @ 17:16"
  1. bentzer86 skriver:

    Åh den är så sjukt God!!

  2. johanj66 skriver:

    Lite asiatiskt: Stekt ris med kyckling funkar fin fint med Geisweiler Monopol Cremant de Bourgogne 🌞

  3. tequilasmatte skriver:

    Funkar till allt !

  4. Mmmm bubblor o kräftor

  5. mrsdogrunner skriver:

    @mousserande.se bubbel fungerar till allt, finns inga undantag! 🍾🍾🍾

  6. mousserande.se skriver:

    @sarasofiemyren Häftig kombo! Måste provas!!

  7. sofia_bertlin skriver:

    Bubbel funkar alltid🍾 morgon middag kväll. Gärna med trevligt sällskap.

  8. sarasofiemyren skriver:

    Min julfavorit: torrt mousserande och skumtomtar! Oväntat gott 😀 🍾 ☃

  9. kevinrlavoie skriver:

    Du har ingen grym kombo som man kan hitta på hyllan eller på BS i dagens läge? @ettfotose

  10. ettfotose skriver:

    Mogen Clos des Goisses 1990 till oxfilé med stenmurkelsås och vildris… 🍾Helt galet god kombination! 😎

  11. tainanystedt skriver:

    Ser gott ut 🍾🦐

  12. Men ååå vad det såg gott ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
Senaste bilder från vår Instagram (@mousserande.se)