november 17, 2016

Recension på Instagram Nov 17, 2016 @ 19:17

Data structure unexpected.

Vissa kvällar, oavsett veckodag, men när man har uträttat något bra, förtjänar man verkligen champagne! Idag är en sådan dag!
Bubblet som ska inmundigas är Lété-Vautrain Brut (.se 249 kr) och baseras på 50% Pinot Meunier och sedan lika delar av Pinot Noir och Chardonnay. Den är gyllene till färgen med små och pigga bubblor. Doften är elegant med nyanser av moget äpple och plommon. Smaken följer samma aromprofil; frisk med en spännande bakomliggande lätt sötma. Toner av gult äpple, mogna plommon, citrusfrukter, tropiska frukter och honung återfinns. Tyvärr lite kort i eftersmaken, men det kompenseras genom en mycket trivsam doft. Betyget blir 7 (bra)! Ha en underbar torsdagskväll! Skål!
.se
Vissa kvällar, oavsett veckodag, men när man har uträttat något bra, förtjänar man verkligen champagne! Idag är en sådan dag!
Bubblet som ska inmundigas är Lété-Vautrain Brut (@thewinecompany.se 249 kr) och baseras på 50% Pinot Meunier och sedan lika delar av Pinot Noir och Chardonnay. Den är gyllene till färgen med små och pigga bubblor. Doften är elegant med nyanser av moget äpple och plommon. Smaken följer samma aromprofil; frisk med en spännande bakomliggande lätt sötma. Toner av gult äpple, mogna plommon, citrusfrukter, tropiska frukter och honung återfinns. Tyvärr lite kort i eftersmaken, men det kompenseras genom en mycket trivsam doft. Betyget blir 7 (bra)! Ha en underbar torsdagskväll! Skål!
@thewinecompany.se @orrefors
Taggar: bubbel champagne vardagslyx mousserande duktigidag torsdagslyx skumpa ? skål

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Data structure unexpected.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!