augusti 5, 2015

Recension av mousserande [mousserande | bubbel | skumpa | tips]

ANNONS:

Datum: Aug 05, 2015 @ 21:34
God Dryck No 1 (nr 1959; 79kr) är ett icke vinstdrivande, ekologiskt, alkoholfritt (0,2%) mousserande vin bestående av lika delar Sauvignon blanc och Sémillon – båda odlade i Bordeaux. Det är en relativt fruktig skapelse som doftar härligt av citrus och äpple. Smaken är till en början enkel, men vid ökad temperatur börjar den bli mer komplex. Tydliga nyanser av rostat bröd, citrus, örter, krusbär och mogna äpplen framträder tydligt vilket blandas med en subtil honungsarom. Det är ett bra vin, med en fin tanke bakom! Betyget blir 8,5/10 i det alkoholfria segmentet.
God Dryck No 1 (nr 1959; 79kr) är ett icke vinstdrivande, ekologiskt, alkoholfritt (0,2%) mousserande vin bestående av lika delar Sauvignon blanc och Sémillon - båda odlade i Bordeaux. Det är en relativt fruktig skapelse som doftar härligt av citrus och äpple. Smaken är till en början enkel, men vid ökad temperatur börjar den bli mer komplex. Tydliga nyanser av rostat bröd, citrus, örter, krusbär och mogna äpplen framträder tydligt vilket blandas med en subtil honungsarom. Det är ett bra vin, med en fin tanke bakom! Betyget blir 8,5/10 i det alkoholfria segmentet.
Taggar: mousserande alkoholfritt goddryck 1959 ekologiskt bubbel goodcause
[pl_button type=”default” link=”https://www.instagram.com/p/6A3pktLUFf/” target=”_blank”]Länk till inlägget Aug 05, 2015 @ 21:34[/button]

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

13 Kommentarer

 1. magnus_ehrenberg

  Har det betydelse om en tillverkare är vinstdrivande eller ej? Är det inte kvaliten och smaken som är det viktigaste?

   
  Svara
 2. evalasth

  Tack för tipset! Måste genast testa

   
  Svara
 3. mousserande.se

  @magnus_ehrenberg Då majoriteten av vinproducenterna är vinstdrivande är det värt att notera då motsatsen dyker upp. Betyget i recensionen baseras på den totala upplevelsen vilket, till viss del, är subjektiv. En positiv känsla förhöjer ofta upplevelsen och jag blir glad av givmildhet.

   
  Svara
 4. magnus_ehrenberg

  Fint. Ett företag måste dock kunna göra vinst för att utveckla ännu bättre produkter.

   
  Svara
 5. mousserande.se

  @magnus_ehrenberg Jag tror att en ”expansion/utvecklingsbuffert” förmodligen ingår i utgifterna. Hur som helst är det värt att prova.

   
  Svara
 6. c.stigenberg

  Kul med lite alkoholfria alternativ. Hur står den sig mot Juhlins alkoholfria (0,0) som jag hittills tycker är den ända ”drickbara” alkoholfria som inte innehåller stora mängder sötma.

   
  Svara
 7. clpippi

  Hur är sockerhalten?

   
  Svara
 8. goddrycksverige

  GodDrycks Goda Bubblor No 1 har en sockerhalt på 30g/l. Som jämförelse så är det 53g/l i Richard Julins alkoholfria Blanc de Blancs. Den är för övrigt också ett väldigt bra alkoholfritt mousserande.

   
  Svara
 9. mousserande.se

  @c.stigenberg Den här passade bättre till mat.

   
  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!