november 21, 2021

Rågcripsps med Bavbaria Blu och kvittenmarmelad

ANNONS:

Mumsigt till mousserande: Rågcripsps med Bavbaria Blu och kvittenmarmelad⁠⁠

För 4 personer, tar 5 min att tillaga.

Detta behövs:
24 rågkrustader (jag använder Linkosuo’s)
150 g Bavaria blu
25 g Membrillo (kvittengelé eller kvittenmarmelad)
1 röd paprika
Bladspenat

Så här gör du:
Lägg ut rågcrispsen på en tallrik och fyll upp fördjupningen med Bavaria Blu. Lägg sedan en mindre mängd Memrillo på osten samt toppa med finhackad röd paprika. Garnera gärna med bladspenat.

Bubbeltips till rätten:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut (nr 7781)⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Bonvalet Rosé Suprême (nr 73010)⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Karl Fredrik Prosecco Brut Rosé 2020 (nr 53772)⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vilket betyg ger du vinet?

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter från oss på Mousserande!